Supporting Geely’s all-electric vehicle

Systemutvecklare inom inbyggda system

Välkommen till Carabiner AB. Vi är i ett expansivt skede och söker nu systemutvecklare inom inbyggda system. Som konsult hos oss sitter du på plats hos någon av våra kunder eller på vårt kontor i centrala Göteborg. Vi har starka band till utveckling av autonoma fordon och elektromobilitet där vi nu har stor efterfrågan på våra tjänster. Vårt företag är baserat på en lärandekultur för personlig och professionell utveckling. Hittar du något område du tycker känns extra intressant? Perfekt – lär dig mer, bli vass på det och sprid din kompetens vidare!

Nyfiken på att höra mer? Kontakta oss gärna för mer information.

Din framtida utmaning

Teknologitransformationen inom fordonsindustrin går rekordsnabbt och elektroniska produkter har aldrig varit så avancerade som de är idag. Carabiner ger dig möjligheten att bli en nyckelspelare i våra kunders resa in i framtidens produktutveckling.

Just nu ser vi ett stort behov av systemingenjörer inom branschen, där uppgiften är att designa både inbyggda delsystem och kompletta system för realisering av avancerad funktionalitet. Du spelar en viktig roll som spindeln i nätet för den tekniska utvecklingen. Dina sociala färdigheter kommer att utmanas, då du behöver balansera dina egna förslag och önskemål med andra aktörers krav och förutsättningar. I gengäld får du en vardag som utvecklar dig och ger dig nya erfarenheter.

Med Carabiner får du en unik möjlighet att påverka hur framtidens system skall fungera, utvecklas och se ut. Tillsammans vill vi kunna erbjuda våra kunder specialistkompetens inom området och våra medarbetare de mest utmanande, utvecklande och roligaste jobben på marknaden!

Vi söker dig som…

…är en självgående och teknikintresserad person som drivs av att finna nya
lösningar och prioriterar din utveckling. Vi söker både seniora och drivna
juniora systemingenjörer. Men ser helst att du har minst två års
arbetserfarenhet som systemingenjör eller liknande erfarenhet.

Du har:
Erfarenhet av utveckling eller testning av inbyggda system.
Erfarenhet av autonoma fordon, förarassistanssystem eller elektromobilitet är ett plus.
En akademisk examen inom Elektroteknik, Teknisk Fysik, Mekatronik, Datateknik eller motsvarande.
Du är bra på muntlig, skriftlig och visuell kommunikation och presentation på engelska.
Erfarenhet av agil utveckling är meriterande.
Erfarenhet av functional safety (ISO 26262) eller SOTIF (ISO/PAS 21448) är meriterande

Personlighet är viktigt

Du har hög integritet, starkt kundfokus och god kommunikationsförmåga. Du är en pålitlig lagspelare och samtidigt bekväm med att ta ledningen när det behövs. Du är van att ingå i utvecklingsprojekt och trivs med att samarbeta med andra men kan även agera självständigt.

Om oss

Carabiner är ett specialistföretag med huvudkontor i Göteborg. Vi erbjuder ingenjörstjänster för utveckling av inbyggda system med spetskompetens inom systemutveckling, mjukvaruutveckling och funktionssäkerhet. Vårt företag bygger på idén att bidra till en säkrare värld. Vi tror starkt på att respektera olika perspektiv och erfarenheter för att nå våra mål och skapa en bra arbetsplats. Idag har vi 40% kvinnliga ingenjörer men vår vision är 50%. Vi tror på att ha roligt tillsammans och skapa en hemtrevlig atmosfär. Vi sätter laget före jaget där varje individ kan bidra.

Ansökan

Vill du arbeta i ett specialistföretag, där varje individ gör skillnad, med kollegor som alltid finns där för att hjälpa till? Tveka inte, ansök redan idag!

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen direkt.

För att ansöka skickar du ditt CV och personliga brev till career@carabiner.se.
Välkommen med din ansökan senast den 30 november 2023. För frågor angående tjänsten vänligen kontakta Rekryteringsansvarig, Victor Holkert på victor.holkert@carabiner.se.